[ 30e AH Halve Marathon 2014 ]  


Welkom op de site van de 30e (en laatste) AH Halve Marathon Gennep.

De loop zal gehouden worden op zondag 15 juni 2014 (vaderdag).

De werkzaamheden in het centrum van Gennep zijn zodanig ver gevorderd dat het parcours geen aanpassing behoeft en daardoor hetzelfde is gebleven als vorig jaar. De startlocatie is wederom in het centrum van Gennep. Het inschrijfburo is dit jaar niet in het gemeentehuis aan het Ellen Hoffmannplein, maar in de spelotheek gelegen aan hetzelfde plein.

Er wordt gebruik gemaakt van de ChampionChip. Bij na-inschrijving is het niet mogelijk om met je eigen ChampionChip te lopen; je moet dan een chip huren of kopen. Ook dit jaar wordt er gebruik gemaakt van automatische incasso achteraf. Er wordt alleen ge•ncasseerd indien u uw startnummer heeft opgehaald. Denk er bij na-inschrijving aan, dat u uw banknummer bij de hand hebt.

Let OP ! : sinds dit jaar hebben wij het volledige IBAN nummer nodig. Dit staat op de bankpas. Voor Buitenlandse deelnemers moeten wij ook de BIC code hebben. Dit staat niet op de bankpas !!

Doordat we dit jaar gebruik kunnen maken van het Europese incasso-systeem kunnen we buitenlandse rekeningnummers ook incasseren. Ook zij betalen dus achteraf bij daadwerkelijke deelname en niet op de dag zelf. achteraf

De voorinschrijvers ontvangen 12 juni nog een nieuwsbrief met de laatste informatie.

Organisatie 30e AH Halve Marathon van Gennep